Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.
Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de muschi filé se trec prin 50 g faina, prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa, oua, cascaval, sare, piper si apoi se trec prin fulgi de porumb. Se prajesc in ulei incins.
Snitelul international de porc se poate servi cu diferite garnituri din legume, piure de cartofi, cartofi prajiti, orez, etc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii