Mancaruri cu carne

Reteta Snitel international de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   muschi filé de porc - 600 g
   cascaval - 150 g
   oua - 2 bucati
   faina - 200 g
   fulgi de porumb - 150 g
   ulei - 200 ml
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de muschi filé se trec prin 50 g faina, prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa, oua, cascaval, sare, piper si apoi se trec prin fulgi de porumb. Se prajesc in ulei incins.




Snitelul international de porc se poate servi cu diferite garnituri din legume, piure de cartofi, cartofi prajiti, orez, etc.


Incearca si Carne alla pizzaiola
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel international de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.