Snitel international de porc

Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi filé de porc - 600 g
  • cascaval - 150 g
  • oua - 2 bucati
  • faina - 200 g
  • fulgi de porumb - 150 g
  • ulei - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel international de porc muschiul filé de porc se spala, se portioneaza si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja si se rade fin. Ouale se sparg intr-un vas, se adauga 150 g faina, piper, sare, 200 ml apa si cascaval ras. Bucatile de muschi filé se trec prin 50 g faina, prin compozitia obtinuta din faina dizolvata in apa, oua, cascaval, sare, piper si apoi se trec prin fulgi de porumb. Se prajesc in ulei incins.

Snitelul international de porc se poate servi cu diferite garnituri din legume, piure de cartofi, cartofi prajiti, orez, etc.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori