Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei. Se prajesc snite
Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei.
Se prajesc snitelele, apoi se pun intr-un vas termorezistent, pe fiecare se pune o felie de sunca, una de cascaval si apoi ciupercile.
Se da la cuptor la foc mare cateva minute.
Eu am mai pus inca putin cascaval deasupra.
Pofta buna!
Reteta Snitel milanez a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete de snitel gasiti aici:
Snitel de vita cu ierburi aromate,
Snitel de porc cu sos vanatoresc,
Snitel umplut

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii