Mancaruri cu carne

Reteta Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 30m 
daliatrifa12 postat de
Postat pe: 15-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
reteta de toamna cu bunatati de toamna

ingrediente

8 portii

   1 kg de cartofi albi
   1 catel de usturoi
   1 buc piept de pui
   1 pachet fulgi de porumb
   5 linguri de faina
   1 ou
   sare
   piper
   100 ml lapte
   ulei

mod de preparare

Pieptul de pui se spala, apoi se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu ulei. Se lasa de pe o zi pe alta la condimentat.

Cartofii se curata, se spala, apoi se taie cubulete si se pun la fiert impreuma cu catelul de usturoi.

Fulgii de porumb se dau prin blender pana se obtine o pudra. Snitelele batute se dau prin faina, ou si fulgii de porumb, apoi se pun la prajit in baie de ulei.

Cand sunt fierti, cartofii se strecoara, se adauga sare si ulei si se mixeaza. Se adauga apoi lapte cald si se mai amesteca.
Incearca si Fasole scazuta
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele aurii si crocante cu pireu de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.