Mancaruri cu carne

Reteta Snitele de porc in camasute din fulgi de mei

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gatire reteta 30m 
Valclaudia postat de
Postat pe: 06-02-2016
Adaugă în cartea de bucate
ies foarte crocante si gustoase

ingrediente

6 portii

   600 gr. pulpa de porc
   3 albusuri
   sare si piper dupa gust
   10-12 linguri fulgi de mei
   100ml ulei de floarea soarelui pentru prajit

mod de preparare

Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele. Presaram sare si piper dupa gust. Albusurile se bat putin cu furculita. Pe o farfurie intinsa punem fulgii de mei. Uleiul se pune la incins in tigaie (cca 100ml). Trecem bucatile de carne prin albus batut, apoi prin fulgi de mei si le punem la prajit in tigaie. Intoarcem snitelele cu furculita sa se rumeneasca uniform pe ambele parti,apoi le scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces. Servim cu orice fel de garnitura sau cu legume proaspete. Pofta buna!
Incearca si Pulpa de curcan cu penne
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in camasute din fulgi de mei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.