Snitele de porc

Se spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa ce s-au batut, se condimenteaza pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Snitele de porc

Ingrediente

  • 500g muschi porc
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 250ml ulei
  • condiment de porc

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie felii groase de 1cm. Se bat bucatile carne cu ciocanul de snitel, ca sa se subtieze. Dupa ce s-au batut, se condimenteaza pe ambele parti. Separat, intr-o farfurie adanca sa bat ouale ca pentru omleta. Pe o farfurie intinsa se pune faina. Se ia fiecare felie in parte, se trece pe ambele parti prin faina, apoi prin oua si din nou prin faina. Se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.


Se servesc calde, cu garnitura de cartofi piure.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci