Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg. Cand topit
Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg.
Cand topit spanacul, am adaugar ceapa (numai foile verzi) spalata si taiata rondele nu prea mici. Cand s-a topit si ceapa am adaugat mararul, la fel, taiat nu foarte marunt. si la final, patrunjelul tocat si el. Am acoperit si am lasat la fiert pana a sczut aproape toata zeama lasata.
Se poate servi cu ochiuri de ou sau mamaliguta. Reteta Spanac cu carne de la borcan a fost propusa de alina-lili pe forum www.culinar.ro.
Alte retete recomandate:
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii