Pentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se raceste.
Pentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se raceste, se scurge bine si se taie. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Se adauga morcovi, ceapa, sare, piper si jumatate din cantitatea de usturoi. Separat, intr-un vas, se inabusa spanacul in 50 g untura sau ulei. Se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare, usturoi, restul de lapte si se fierb cca 15 minute.
Spanacul cu friptura de porc se portioneaza si se serveste cald.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii