Mancaruri cu carne

Reteta Spanac cu carne de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se raceste.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de porc - 600 g
   spanac - 1 kg
   untura/ulei - 100 g (ml)
   faina - 50 g
   usturoi - 20 g
   lapte - 250 ml
   morcovi - 50 g
   ceapa - 50 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru spanac cu friptura de porc carnea se spala si se sareaza. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape, se fierbe in apa cu sare, se raceste, se scurge bine si se taie. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Se adauga morcovi, ceapa, sare, piper si jumatate din cantitatea de usturoi. Separat, intr-un vas, se inabusa spanacul in 50 g untura sau ulei. Se adauga faina dizolvata in 100 ml lapte rece, sare, usturoi, restul de lapte si se fierb cca 15 minute.




Spanacul cu friptura de porc se portioneaza si se serveste cald.


Incearca si Carnati de porc cu cartofi taranesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu carne de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.