Mancaruri cu carne

Reteta Stufat de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece.
2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne
3.

ingrediente

   1
   5 kg carne de miel cu os
   15 legaturi de ceapa verde
   15 legaturi usturoi verde
   300 ml suc de rosii
   1 lingura pasta de rosii
   1 legaura patrunjel
   100 ml ulei
   1 legatura de marar
   sare
   piper

mod de preparare

1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece.


2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne


3. se adauga o ceasca de apa si se lasa carnea sa se inabuse la foc potrivit


4. daca se formeaza o spuma luati-o ori de cate ori este nevoie


5. se curata si se spala ceapa, usturoiul si se tau in segmente de circa 3-4 cm


6. cand carnea este bine facuta siincepe sa se rumeneasca puneti peste ea ceapa si usuroiul tocat


6. dupa 5 min se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o ceasca de apa fierbinte


7. se adauga sare si piper dupa gust, si se lasa sa fierba la foc mic 15 min


8. la sfarsit se adauga mararul, patrunjelul tocat marunt si se mai lasa 2-3 clocote dupa care se opreste focul
Incearca si Pulpe de pui la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.