Stufat de miel

1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece. 2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne 3.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg carne de miel cu os
  • 15 legaturi de ceapa verde
  • 15 legaturi usturoi verde
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 legaura patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura de marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece.

2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne

3. se adauga o ceasca de apa si se lasa carnea sa se inabuse la foc potrivit

4. daca se formeaza o spuma luati-o ori de cate ori este nevoie

5. se curata si se spala ceapa, usturoiul si se tau in segmente de circa 3-4 cm

6. cand carnea este bine facuta siincepe sa se rumeneasca puneti peste ea ceapa si usuroiul tocat

6. dupa 5 min se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o ceasca de apa fierbinte

7. se adauga sare si piper dupa gust, si se lasa sa fierba la foc mic 15 min

8. la sfarsit se adauga mararul, patrunjelul tocat marunt si se mai lasa 2-3 clocote dupa care se opreste focul

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc