Mancaruri cu carne

Reteta Teriaki

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 
----- postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu

ingrediente

   200 gr.piept pui
   50 gr.gogosari
   50 gr.ardei capia
   sos de smintina
   delikat
   condimente pui
   50 gr. margarina

mod de preparare

Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smintina, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot.
Se orneaza cu patrunjel verde si bucati de gogosari taiat marunt felii. Se serveste calda.
Incearca si Friptura de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Teriaki" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.