Feliem carnea in fasii subtiri cat degetul si o prajim 2 minute in putin unt. Condimentam cu sare, piper, cuisoare si scortisoara. Turnam vinul rosu s
Feliem carnea in fasii subtiri cat degetul si o prajim 2 minute in putin unt. Condimentam cu sare, piper, cuisoare si scortisoara. Turnam vinul rosu si acoperim, fierbem pana ce carnea devine moale. Topim putina margarina intr-o tigaie si prajim ceapa maruntita. Adaugam supa si fierbem la foc mare. Strecuram cu o strecuratoare deasa si turnam in tigaie. Adaugam faina framantata cu untul si amestecand continuu fierbem 10 minute. Luam de pe foc, sfaramam margarina si amestecam in continuare. Condimentam cu sare, adaugam mustarul, carnea si merele taiate fasii subtiri, oparim putin si servim imediat.
Alte retete culinare recomandate
Orez cu pui
Pui rotisor
Pulpe de pui cu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii