Mancaruri cu carne

Reteta Tocana de cocos

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Slanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa.
Feliile de cocos se condimenteaza apoi se pune intr-un ca

ingrediente

   3 bucati de 6 kg de carne de cocos
   Â½ ceapa
   8 ardei
   6 rosii
   1 telina
   Â½ kg slanina afumata
   Â½ kg slanina proaspata
   sare
   piper
   Â½ kg boia de ardei din Szeged
   ardei iute dupa gust
   usturoi

mod de preparare

Slanina afumata si slanina proaspata se pune la prajit. In untura slaninei se caleste ceapa.

Feliile de cocos se condimenteaza apoi se pune intr-un cazan fierbinte. Se adauga ardei cuburi, usturoi si rosii.

Se adauga apa si telina intreaga. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Abia inainte cu o jumatate de ora de servire se adauga boia de ardei Szeged, astfel sosul ajunge la o densitate corespunzatoare.
Se serveste cu galuste, cartofi fierti sau cu garniture de orez.



Alta mincare recomandata





Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

Tocanita de pui
Incearca si Pui pane
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cocos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.