Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpel
Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpele de pui. Mai adaugam apa cat sa le cuprinda si le lasam sa fiarba 20 de minute. Curatam pastaile de codite, le spalam si le punem intr-o sita sa se scurga de apa. Le punem peste carne, apoi punem apa calda ca sa le cuprinda, Asezonam cu sare si piper. Punem 1 lingura pasta de ardei rosu. Amestecam si mai adaugam apa doar daca este necesar. Lasam sa clocoteasca, apoi punem patrunjelul tocat marunt. La final punem usturoiul taiat felii.
Se poate servi cu smantana
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii