Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita de ceapa cu pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
Laly postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Lecso - Tocanita Ungureasca de Ardei la Crock Pot - Reteta-Video"
 
Se curata ceapa si se spala. Carnea de pui se spala si se usuca cu un prosop absorbant. Se rumeneste carnea de pui pana devine usor aurie. Ceapa curat

ingrediente

   500 gr ceapa
   300 gr carne de pui (eu am pus aripioare)
   3 linguri ulei
   4 rosii decojite
   200 ml suc de rosii
   piper
   sare
   verdeata

mod de preparare

Se curata ceapa si se spala. Carnea de pui se spala si se usuca cu un prosop absorbant. Se rumeneste carnea de pui pana devine usor aurie. Ceapa curatata si spalata se taie cubulete sau se da pe razatoare. Se caleste in cele 3 linguri de ulei. Cand a devenit sticloasa si transparenta se adauga carnea rumenita.





Se pune sucul de rosii si rosiile decojite si tocate sau mixate prin blender. Se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul. In timp ce fierbe se adauga cateva boabe de piper si frunze de dafin. Se sareaza dupa gust.


Cand s-a fiert ceapa, se adauga verdeata.

Merge foarte bine cu castraveti sau gogosari acri.


Alte retete de tocanita recomandate:
Incearca si Chisca umpluta cu crupe
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.