Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita de ficat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa se toaca marunt, iar ficatul se macina. Se pune in putin ulei ceapa si se caleste. Se adauga ficatul, paharul cu bulion si se lasa la foc mic. D

ingrediente

   1 kg ceapa
   1 kg ficat
   un pahar cu bulion
   o ceasca cu vin alb

mod de preparare

Ceapa se toaca marunt, iar ficatul se macina. Se pune in putin ulei ceapa si se caleste. Se adauga ficatul, paharul cu bulion si se lasa la foc mic. Dupa 30 minute se adauga si paharul cu vin. Se fierbe pina scade sosul.
Se serveste cu mamaliguta
Incearca si Escalop de vitel cu ciuperci si vin alb
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficat" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.