Tocanita de legume cu carne de rata

Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Tocanita de legume cu carne de rata

Ingrediente

  • 700 g carne de rata (pulpe
  • piept)
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi
  • 1/2 telina
  • 3 rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Tocanita de legume cu carne de rata este foarte gustoasa. Carnea de rata are o savoare de deosebita pe care nicio alta carne de pasare nu o are. Se spala carnea de rata, se portioneaza si se prajeste in uleiul incins cam 10 minute pana se rumeneste. Se adauga ceapa tocata si se caleste pana se inmoaie.
Se condimenteaza, se stinge cu 3 cani de apa si se adauga morcovii si telina taiate cubulete, cateii de usturoi striviti. Se decojesc rosiile si se dau pe razatoarea mare. Se fierbe 10 minute la foc mediu. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.


Tocanita de legume cu carne de rata se poate servi cu mamaliguta sau cu paine proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci