Tocanita de legume

Feliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si ard

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de legume

Ingrediente

  • 700 g carne de porc(muschi
  • pulpa fara os)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 2 rosii decojite/rosii in bulion/rosii pregatite pentru iarna
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 2-3 catei usturoi
  • patrunjel

Mod de preparare

Feliem carnea apoi o saram si o piperam . O punem sa se rumeneasca in 2 linguri de ulei pe ambele parti. Ceapa tocata marunt, morcovul cubulete si ardeii se pun in cratita peste carne si se inabuse 5 minute, apoi se adauga apa, cat sa acopere totul, rosiile tocate si usturoiul.

Se pune capacul si se fierbe pana se inmoaie legumele. Faina se desface in 1-2 linguri de apa si se toarna in fir subtire in tocanita, amestecand energic. Se mai lasa 5 minute pe foc si se trage deoparte. Se potriveste de sare si piper si se adauga patrunjelul.


Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori