Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele. Se mai lasa asa vre
Se toaca ceapa mai grob si se lasa la calit pana devine sticloasa, apoi se adauga, morcovii, rosia, usturoiul si ardeiul bucatele.
Se mai lasa asa vreo 5-10 minute, se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se pun pipotele, inimile si verdeata si se lasa pana sunt fierte.
Se poate servi tocanita cu mamaliguta.
Reteta Tocanita de pipote cu inimi a fost propusa de MAYA
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii