Tocanita de vacuta

Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, bulion, condimente si verdeata.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 nap
  • 150 gr telina
  • 4 rosii
  • 300 gr cartofi
  • 600 gr carne de vita
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 2 lingurite boia
  • enibahar
  • 1 lingura faina
  • 400 ml supa
  • sare
  • piper
  • 1 baton scortisoara
  • 5 fire cimbru

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt, legumele se curata si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se scot, apoi se adauga in untura ramasa ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, telina si cartofii. Se calesc 2 minute, apoi se adauga bulionul, boiaua, enibaharul, faina si se toarna supa. Se adauga carnea si se lasa sa dea in clocot, dupa care se pun rosiile, sare, piper, scortisoara si cimbrul. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit 90 de minute.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc