Pentru aceasta tocanita aveti nevoie de carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, bulion, condimente si verdeata.
Se toaca ceapa marunt, legumele se curata si se taie cubulete. Se incinge uleiul si se prajesc la foc mare bucatile de carne. Se scot, apoi se adauga in untura ramasa ceapa, morcovii, patrunjelul, napul, telina si cartofii. Se calesc 2 minute, apoi se adauga bulionul, boiaua, enibaharul, faina si se toarna supa. Se adauga carnea si se lasa sa dea in clocot, dupa care se pun rosiile, sare, piper, scortisoara si cimbrul. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert inabusit 90 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Pulpe de pui la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii