Mancaruri cu carne

Tocanita de vita cu trei ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:40m 
Rusu Alina 5032 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se taie cubulete mai mici. Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Intr-o cratita se pune margarina sau uleiul si se caleste carnea cu ceapa

ingrediente

   500 gr. carne de vita
   2 cepe
   2 catei de usturoi
   o lingura de margarina sau ulei
   o lingurita de sare
   piper
   apa
   200 ml bulion
   200 ml smintina
   boia
   o lingura de faina
   1 ardei rosu
   1 ardei galben
   1 ardei verde

mod de preparare

Carnea se taie cubulete mai mici. Ceapa si usturoiul se taie foarte marunt. Intr-o cratita se pune margarina sau uleiul si se caleste carnea cu ceapa si usturoiul. Se adauga sare piper si boia. Se lasa sa fiarba la foc mic pina scade zeama, apoi se adauga 2 pahare de apa si bulionul. Se fierbe din nou la foc mic cu capac. Cind carnea e aproape fiarta se taie ardeii cubulete in forma de zaruri si se arunca peste carne. Cind totul e fiert se adauga smintina amestecata cu faina si se mai fierbe 5 minute.
Se mai poate pune brocolli impreuna cu ardei.

Se serveste cu cartofi natur
Incearca si Fusili cu pipotele si inimioare
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita cu trei ardei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite