Tochitura de porc este o mancare consistenta care va satura imediat persoanele asezate la masa. Pentru prepararea reteti ai nevoie de urmatoarele ingrediente: carne de porc, carnati, ficatei, ceapa, usturoi, rosii, ciuperci, vin, ardei iute, dafin, cimbru, boia.
Tochitura de carne poate fi servita cu mamaliguta calda. Prima data ne apucam de pregatirea carnii. Carnea se taie si se curata si se condimenteaza cu sare, piper si simbru. Se stropeste cu vin rosu si se lasa la rece 30 de minute. Intr-un ceaun se pun 3 linguri de ulei si se caleste carnea. 10 minute mai tarziu se adauga carnatii si ficateii. Dupa ce s-au rumenit, se scot intr-un castron si in ceaun se caleste ceapa. Se adauga carnea de porc, se amesteca si se completeaza cu 2 cani de supa pentru tochitura. Se pun condimentele si se lasa la foc mic 30-40 de minute, dupa care se pun rosiile, vinul, usturoiul. Se lasa sa dea un clocot si se pune la cuptor pana cand scade sosul tochiturii. Tochitura de porc este o reteta consistenta dar delicioasa. Preateste-o fara teama!
Se serveste cu mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Pulpa de porc cu legume
Supa italiana cu legume
Legume picante
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii