Mancaruri cu carne

Reteta Tortiglioni cu ficat de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 
Eta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste

ingrediente

   2 cepe
   3 felii de costita (bacon)
   un pachet de ficat de pui (aprox. 0
   500 kg )
   1 lingura faina
   1 cana de supa
   2 linguri de smintina
   1 pachet tortiglioni (sau orice tip de paste)

mod de preparare

Intr-o oala se pune putin ulei de masline in care se frige ceapa taiata marunt si costita taiata cubulete. In alta oala se topeste unt si se prajeste ficatul de pui pe care s-a sters bine de apa. Dupa ce s-a prajit ficatul pe ambele parti, se adauga ceapa, costita si o lingura de faina. Se amesteca bine dupa care se pune o cana de supa si se lasa sa fiarba. Cind e aproape gata, se adauga doua linguri de smintina si se mai da intr-un clocot.
Se serveste cu tortiglioni
Incearca si Pui cu mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortiglioni cu ficat de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.