Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga cea
Carnea se taie cubulete si se rumeneste in 2 linguri ulei si se stinge cu 100 ml vin. Se pune capacul si se lasa sa fiarba 5-10 minute. Se adauga ceapa si se caleaste, apoi ardeiul si se stinge cu 2 cani de apa. Varza scursa se toaca (mai mica sau mai mare,dupa preferinta) si se pune in ceaun impreuna cu sare, piper, 1 lingura boia, foaia de dafin si cartofii taiati cubulete. Se fierbe aproximativ 45 minute cu capacul pus. Spre sfarsit se adauga pasta de tomate si se mai lasa pe foc 5-10 min. Se adauga patrunjelul.
Se servesta calda.
Alte retete culinare recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii