Mancaruri cu carne

Reteta Vinete cu carne si smintina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se asa

ingrediente

   600 gr. carne
   4 vinete mari
   6-7 rosii
   2 linguri grasime
   1 lingura faina
   3-4 cepe
   verdeata
   putin usturoi
   sare
   smintina sau iaurt

mod de preparare

Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se asaza in aceeasi cratita un rind de rosii curatate, verdeata, vinetele oparite separat(pentru a le scoate gustul amar) si taiate bucati in lungime, un rind de carne, toate presarate cu faina si sare si se alterneaza carnea si vinetele pina ce se umple cratita. Se termina cu un rind de rosii. Deasupra se pune grasimea si se da la fiert, apoi la cuptor, pina ce scade bine Se servesc cu o lingura de unt, cu iaurt sau smintina si zeama de rosii si verdeata adaugate in ultimul moment.
Incearca si Pui la capac
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu carne si smintina" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.