Vinete pane cu sunca si cascaval

Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza intre o felie de cascaval si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 2 oua
  • cascaval
  • sunca presata
  • 75 g faina
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Feliile de vinete se trec prin 75 g de faina si se lasa 2-3 min pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vanata se asaza intre o felie de cascaval si o felie de sunca, apoi se trec prin restul de faina si compozitie de ou si se prajesc in ulei,la foc potrivit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci