Pentru retete de primavara Un preparat delicios!!!
Se curata cartofii de coaja, se taie cubulte si se pun la fiert in apa cu un praf de sare si o lingurita de legume dehidratate fara sare. Se curata ceapa si apoi se taie marunt ardeiul apoi se taie cubulete, la fel si rosiile. Se pune un strop de ulei la incins apoi calim iute ceapa si ardeiul, adaugam si carnea tocata iar cand scade sucul adaugam cubuletele de rosii, legumele deshiratate fara sare ramase,potrivim de sare si piper. Dam de pe foc si presaram deasupra verdeata tocata. Dam la racit si adaugam in compozitie un ou batut. Se scurg cartofii de apa si apoi se piseaza, un piure fin. Se unge o tava cu un pic de ulei apoi intindem un stra de piure, jumatate din cantitatea prreparata, apoi deasupra adaugam si intindem uniform carnea si apoi venim cu al 2 lea strat de piure.Nivelam usor, deasupra ungem stratul de cartofi cu cele 2 oua batute, radem cascaval si dam 20-30 minute la cuptor, la foc potrivit. Se portioneaza calda. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii