Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper.
Din 100 g margarina, faina

ingrediente

   500 g ciuperci
   400 g sunca fiarta afumata
   140 g margarina
   50 g faina
   2 galbenusuri de ou fierte
   100 g cascaval ras
   300 ml lapte
   sare
   piper
   boia de ardei

mod de preparare

Curatam si spalam ciupercile pe care le asezam intr-un vas uns cu unt. Condimentam interiorul lor cu putina sare si piper.


Din 100 g margarina, faina si lapte pregatim un sos bechamel pe care il condimentam cu sare, piper si boia de ardei.


In acest sos punem sunca si galbenusurile de ou tocate marunt, dupa care umplem palariile ciupercilor cu acest amestec si le presaram cu cascava ras. Puse in cuptor, le coacem la foc potrivit, stropindu-le cu margarina topita din cand in cand, pana devin aurii.
Alte retete gatit recomandate





Mancare de mazare


Legume la cuptor


Musaca de vinete
Incearca si Ciuperci cu branza cheddar la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu sunca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 50 %
599.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.