Se curata ficateii si ciupercile, se spala bine. Se taie apoi si ceapa, rosiile rondele si patrunjelul dupa care se asaza totul in tava. Se adauga sa
Se curata ficateii si ciupercile, se spala bine. Se taie apoi si ceapa, rosiile rondele si patrunjelul dupa care se asaza totul in tava. Se adauga sarea, piperul si busuiocul(neaparat) si eventual putina apa in functie de cat sos doriti sa aiba mancarea.Se introduce tava la cuptor pentru 1 ora la foc mediu.Pofta buna!
Se poate servi cu amestec mexican de legume.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii