Mancaruri cu ciuperci

Reteta Rosii umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb i

ingrediente

   6 rosii mari
   300 gr. ciuperci
   50 ml ulei
   1 buc. ceapa
   o lingura pesmet
   patrunjel verde
   sare
   piper

mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb impreuna inabusit, pina cind se inmoaie bine. Se scad, se sareaza, se pipereaza, se ia vasul de pe foc si se amesteca cu patrunjelul verde tocat. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara fiecare rosie cu pesmet, se stropesc cu ulei si se pune la cuptor sa se gratineze, la foc iute, 8-10 minute.
Se servesc reci
Incearca si Ciuperci umplute cu sos de vin rosu
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.