Mancaruri cu ciuperci

Rosii umplute cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb i

ingrediente

   6 rosii mari
   300 gr. ciuperci
   50 ml ulei
   1 buc. ceapa
   o lingura pesmet
   patrunjel verde
   sare
   piper

mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei si cind incepe sa se ingalbeneasca, se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in lamele fine. Se fierb impreuna inabusit, pina cind se inmoaie bine. Se scad, se sareaza, se pipereaza, se ia vasul de pe foc si se amesteca cu patrunjelul verde tocat. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se presara fiecare rosie cu pesmet, se stropesc cu ulei si se pune la cuptor sa se gratineze, la foc iute, 8-10 minute.
Se servesc reci
Incearca si Ciuperci umbrela cu slanina
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite