Pregatim o supa din ceapa, morcov si telina. Peste fileurile (decongelate in cazul acesta) punem zupa cu legumele si vin alb (1/1 vin-supa). Acoperim
Pregatim o supa din ceapa, morcov si telina.
Peste fileurile (decongelate in cazul acesta) punem zupa cu legumele si vin alb (1/1 vin-supa).
Acoperim si lasam 15-20 de minute la cuptor.
Intre timp zdrobim ansoa pasta si tocam oul fiert (pastrati pt final cateva felii de ou) cu patrunjel.
Amestecam unt cu faina, subtiem cu zupa ramasa de la peste.
Adaugam si zeama de lamaie si ansoalele zdrobite.
Pofta buna!
Reteta Peste cu sos de ansoa si oua fierte a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu peste gasiti aici:
Peste la tava cu praz,
Peste - rapid si bun,
Paste cu peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii