Se taie puii in bucati mari, se dau prin sare amestecata cu piper, curry si boia. Cartofii se taie cuburi, ardeiul se taie fisii, ceapa si usturoiul s
Se taie puii in bucati mari, se dau prin sare amestecata cu piper, curry si boia. Cartofii se taie cuburi, ardeiul se taie fisii, ceapa si usturoiul se toaca marunt iar rosiile se oparesc si se taie cuburi. Bucatile de pui se prajesc in ulei, se scot si se pun la cald. Legumele se calesc in grasimea de la prajit, se condimenteaza si se aseaza intr-o forma rezistenta cu capac. Deasupra se pun bucatile de pui. Se acopera vasul si se tin la cuptor o ora.
Se serveste imediat.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii