Mancaruri cu legume

Reteta Vinete cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
arcadia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu

ingrediente

   3 vinete medii
   6 oua
   300 gr
   pesmet alb macinat
   200 gr. parmezan
   500 gr. mozarella
   800 ml sos marinara
   ulei
   sare

mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu hartie de bucatarie. Se bat ouale. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste fiecare felie de vanata, trecuta prin ou, apoi prin pesmet. Se aseaza feliile prajite pe hartie de bucatarie. Intr-un vas termorezistent se alterneaza ingredientele in straturi, astfel: sos marinara, vinete, parmezan si mozarella. Ultimul start trebuie sa fie de mozarella. Se coace 20-25 de minute.
Incearca si Dovlecei pane gustosi
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite