Mancaruri cu legume

Reteta Vinete cu parmezan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
arcadia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu

ingrediente

   3 vinete medii
   6 oua
   300 gr
   pesmet alb macinat
   200 gr. parmezan
   500 gr. mozarella
   800 ml sos marinara
   ulei
   sare

mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180*C. Se spala vinetele, se taie felii groase de aproximativ 1 cm, se sareaza, se lasa la scurs 20 de minute si se sterg cu hartie de bucatarie. Se bat ouale. Se pune pesmetul pe o farfurie. Se incinge ulei intr-o tigaie si se prajeste fiecare felie de vanata, trecuta prin ou, apoi prin pesmet. Se aseaza feliile prajite pe hartie de bucatarie. Intr-un vas termorezistent se alterneaza ingredientele in straturi, astfel: sos marinara, vinete, parmezan si mozarella. Ultimul start trebuie sa fie de mozarella. Se coace 20-25 de minute.
Incearca si Spanac delicios la cuptor cu smantana si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu parmezan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.