Mancaruri cu orez

Reteta Orez basmati cu sos de bulion

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 05m 
gatire reteta 25m 
abetina postat de
Postat pe: 01-02-2019
Adaugă în cartea de bucate
reteta pentru vreme de iarna

ingrediente

3 portii

   200 gr.orez
   2 linguri ulei de masline
   2 ceapa
   300 gr.morcovi baby
   100 gr.bulion de gogosari
   200 ml.bulion de rosii
   1 lingura sare

mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in putin ulei, cand este translucida se adauga orezul, 1 litru apa, sare si se fierbe pret de 20 minute, acest orez fierbe foarte repede. Dupa ce s-a fiert, se adauga morcoii baby, bulionul de gogosari, bulionul de rosii si se lasa la fiert, pe foc potrivit cam 10 minute, asta pana cand gusturile se patrund si se intrepatrund. Se pot servi simpli sau cu muraturi. La mine s-au servit cu gogosari in sos de mustar. Sa aveti pofta, dragilor!
Incearca si Pulpa de porc cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez basmati cu sos de bulion" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu orez

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.