Crapul se curata, se spala si se taie bucati. Arpagicul se curata si se introduce in bucatile de arpagic. Se pune pestele intr-un vas incasabil, se p
Crapul se curata, se spala si se taie bucati. Arpagicul se curata si se introduce in bucatile de arpagic. Se pune pestele intr-un vas incasabil, se pun deasupra bucatele de unt, se potriveste de sare si piper si se presara deasupra verdeata tocata marunt. Se toarna vinul si se introduce vasul in cuptorul incalzit in prealabil.
Pestele se serveste fierbinte garnisit cu arpagic si cu sosul din tava.
Alte retete culinare:
Bors de peste
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii