Pestele se curata, apoi se spala si se asezoneaza cu sare si piper. Se umple cavitatea cu usturoiul curatat si zdorbit si firele de rozmarin. Cartofii se curata si se taie in felii rotunde, subtiri, precum chipsurile. Se incinge ulei intr-o tigaie, apoi se aranjeaza chipsurile de cartofi unul cate unul, ca un asternut. Se presara cu sare si piper si se asaza dorada, apoi se inveleste cu cartofii din tigaie. Se introduce in cuptor si se lasa la 200 de grade cca 18-20 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe