Bucatile de salau se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu lamaie si se ung cu putin ulei. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa la rec
Bucatile de salau se condimenteaza cu sare si piper, se stropesc cu lamaie si se ung cu putin ulei. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa la rece cateva minute. Separat, se curata si se spala ardeii si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untul topit amestecat cu uleiul de masline. Se inabusa acteva minute si se adauga caperele de la borcan. Se condimenteaza cu sare si piper boabe, dupa gust si se baga cateva minute la cuptor. Se curata salata, se spala si se lasa la scurs. Se incinge gratarul si se pune fileul de salau la rumenit 4-5 minute pe fiecare parte. Dupa ce s-a patruns, se aseaza pe un platou, se garniseste cu sosul de capere si se orneaza cu felii de lamaie pe toata suprafata.
Se serveste cu salata verde si rosii.
Alte retete:
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii