Mancaruri cu peste

Filets de salau

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:20m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface drept in doua in lungime. Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se baga de se

ingrediente

   un salau mijlociu
   otet
   ulei
   tarhon tocat
   2-3 foi de dafin
   piper
   sare
   faina
   ou
   pesmet
   unt sau untura

mod de preparare

Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface drept in doua in lungime. Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se baga de seama sa nu mai ramana nici un os. Carnea astfel pregatita, se pune sa se marineze intr-un castron cu putin otet, ulei, tarhon tocat, 2-3 foi de dafin, piper, sare. Dupa 2-3 ore se scoate, se scurge bine de marinata, se da prin faina, apoi prin ou si in pesmet, si se prajeste in unt sau untura fierbinte.
Se serveste cu un sos de rosii sau sos ravigote.
Incearca si Salata de ton cu ou
Daca ti-a placut reteta noastra "Filets de salau" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite