Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul.
Pentru gulas din peste pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Costita afumata se taie cuburi. Lamaia se spala si se extrage sucul. Ciupercile se strecoara de lichid, se spala sub jet de apa rece si se taie cuburi. Ardeiul gras se spala si se taie felii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie cuburi. Usturoiul se curata si se taie marunt. Costita afumata se prajeste cu ceapa, se adauga ardeiul taiat, ciupercile, pasta de rosii, rosiile taiate, 200 ml apa, se amesteca si se fierb. Cand sunt aproape fierte se adauga boia de ardei dulce, ceapa, sare, piper si pestele. Se mai fierb 5 minute.
Gulasul din peste se serveste cald, cu garnitura de orez.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO reteta in ton cu vremea de-afara.
Placinta (melcisori) cu mereMi-a placut foarte mult cum aratau gogosarii lui Merisor in sos de mustar, asa ca am zis ca e musai sa fac si eu, chiar daca...
Gogosari in sos de mustar cu otet
Comentarii