Mancaruri cu peste

Reteta Medalion de sturion in sos picant si legume

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 11-02-2017
Adaugă în cartea de bucate
Si cu privirea il poti gusta.

ingrediente

6 portii

   6 bucati medalion
   100 gr. pasta de tomate
   100 ml. zeama de ardei iuti
   10 gr. piper macinat
   10 gr. condimente de peste
   10 gr. usturoi pudra
   3 rosii
   1 radacina de pastarnac
   1 morcov
   2-3 ardei iuti
   1 legatura de ceapa verde
   1 legatura de usturoi

mod de preparare

Se spala pestele si se pune in tava in care am pus uleiul, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul taiat marunt, pastarnacul si morcovul taiat rondele, ardeii iuti, ardeiul gras tocat marunt, foile de dafin si rosiile taiate felii. Facem un sos din pasta de tomate. Intr-un vas, punem pasta de tomate si peste ea, adaugam 100 ml. apa, maggi secretul gustului, piperul macinat, condimentele de peste, usturoiul pudra, zeama de ardei iuti si omogenizam bine, apoi turnam compozitia in tava cu peste, ornam tava cu o lamaie taiata felii si dam tava la cuptor, pentru circa o ora, la foc potrivit. Pofta buna!
Incearca si Peste cu orez
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de sturion in sos picant si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.