Mancaruri cu peste

Pastravi cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
f lilah 6765 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si p

ingrediente

   1/4 lingurita praf de mustar
   4 pastravi (200 gr. fiecare)
   90 gr unt
   1/2 pahar migdale sarate si decojite
   1/2 pahar vin alb
   5 linguri suc de lamiie
   1/2 lingurita marar uscat
   piper macinat dupa gust
   1/4 pahar faina

mod de preparare

1. Se curata pastravii se spala si se taie aripioarele.Se sterge bine cu hirtie absorbanta. Se tavalesc in faina amestecata cu piper, marar uscat si praf de mustar.
2. Cu o pensula se pune suc de lamiie pe pastravi dupa care se tavalesc iarasi prin faina.
3. Se pune untul la topit intr-un vas destul de incapator, se prajesc midalele pina devin aurii dupa care se scot pe un servet absorbant. Se pun pastravii la prajit pe foc potrivit se intorc doar o singura data avind grija sa nu se rupa.
Dupa ce au deja culoare aurie se scot pe un servet absorbant.
4. In vas se adauga sucul de lamiie care a ramas, vin se lasa sa ajunga pina la punctul de fierbere pina ce sosul se ingroasa se adauga migdalele.
5. Pastravii se aseaza pe un platou (sau fiecare pe farfurie separat) si se toarna sosul peste pastravi. Se serveste imediat.
Se poate servi cu cartofi natur, cartofi intregi facuti la cuptor (in folie de aluminium).
Incearca si Peste cu cartofi natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravi cu migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite