Mancaruri cu peste

Peste cu spanac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
Danna postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta si mararul. Apoi se pun bucatile de

ingrediente

   750 gr. de file peste
   600 gr. spanac
   5 linguri ulei
   3 cepe taiate marunt
   1 legatura de marar tocat
   3 linguri de menta tocata
   sare
   piper macinat si 70 ml vin alb sec

mod de preparare

Pestele se taie in bucati mici si se lasa la scurs 10 minute. Se prajeste ceapa in uleiul incins, se adauga menta si mararul. Apoi se pun bucatile de peste, se condimenteaza cu sare, piper si se lasa 5 minute la prajit. Se acopera cu 200 ml apa si se lasa sa fiarba inabusit 15-20 minute, la foc mic.

Spanacul se toaca marunt, se adauga peste fileul de peste. Se fierbe totul inca 10 min si inainte cu 5 minute de a stinge focul se stropeste cu vin.
Acest preparat se serveste pe loc, deoarece reincalzit isi pierde savoarea
Incearca si Macrou pe pat din legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite