Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putina apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cind acestea sint fierte, se
Se curata si se goleste crapul, se taie felii. Intr-o cratita cu putina apa se fierb cepele taiate in doua si usturoiul. Cind acestea sint fierte, se adauga bucatile de peste, sare si putin piper. Se completeaza cu otet si apa, atit cit sa se acopere pestele; se tine la foc mic 25-30 minute. Se asaza pe o farfurie lunga bucatile reconstituind pestele. Se toarna deasupra zeama strecurata. Se da la rece unde sosul se gelatinizeaza. A doua zi, se garniseste cu felii de lamiie si hrean ras.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand ai pofta de ceva dulce la ceas de seara, ca sa nu te simti prea vinovat, pregatesti o prajitura fara zahar, macar stii...
Desert prajitura cu mascarpone si dulceata de afine, fara zaharPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii