Peste la cuptor

Este o reteta foarte gustoasa dar si sanatoasa!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Peste la cuptor

Ingrediente

  • 1peste mai mare(2-3kg)
  • 1plic condimente pentru peste,sare,piper,1lingurita Cimbru uscat,1lingura boia de ardei,1capatana de usturoi,20ml ulei,50ml vin alb
  • Garnitura:

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca usturoiul pisat, 1lingura condimente pentru peste, 1/2lingurita sare,tot la fel si piper, cimbru, boia, ulei, vin si 1ceasca cu apa apoi se lasa deoparte. Pestele curatat,spalat,se pune in tava, se rastoarna sosul deasupra iar pe langa peste se pun cartofii curatati,spalati si taiati in jumatati sau sferturi daca sunt mari, ciupercile de asemenea curatate daca e cazul si taiate, morcovul si verzisoarele; se acopera tava cu folie de aluminiu si la cuptor 30min; dupa acest timp se descopera si se mai lasa cateva minute sa se rumeneasca. Se serveste pe farfurie o bucata de peste taiata, alaturi legume si felii de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc