Incalzim supa si o mentinem pe foc in clocot. Incingem ulei intr-o cratita si prajim ceapa. Dupa 2 min adaugam usturoiul tocat, apoi orezul. Il calim
Incalzim supa si o mentinem pe foc in clocot.
Incingem ulei intr-o cratita si prajim ceapa. Dupa 2 min adaugam usturoiul tocat, apoi orezul. Il calim amestecand continuu pana devine sticlos. Se stinge cu vin.
Se fierbe la foc moderat pana reducem vinul; adaugam un polonic de supa fierbinte. Adaugam supa de fiecare data cand scade.
Taiem cuburi somonul
Curatam ardeii de seminte si ii tocam marunt.w
Topim unt intr-o tigaie si adaugam ardeiul. Il calim un pic apoi adaugam somonul. Se lasa cca 3 min la foc moderat.
Se adauga compozitia in rosotto; apoi punem si smantana, unt si parmezan. Asezonam cu sare si piper.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradNu am vrut sa pun aceasta reteta,ptr ca e usoara si (poate banala ptr unii)dar am vrut sa adaug si ceva retete din copilaria...
Turte nedospite(Cococi)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii