Pentru salau cu legume si sos de lamaie se fierbe zarzavatul, curatat si taiat felii, in apa cu sare si, cand este fiert, se adauga pestele curatat.
Pentru salau cu legume si sos de lamaie se fierbe zarzavatul, curatat si taiat felii, in apa cu sare si, cand este fiert, se adauga pestele curatat. Se lasa sa fiarba incet 15-20 minute. Cand este fiert, pestele se scoate cu grija sa nu se sfarime si se aseaza pe o farfurie cu zarzavatul si cartofii fierti, taiati felii. Deasupra se toarna zeama de lamaie, uleiul si se presara verdeata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii