Stiuca cu sos de rosii

Stiuca cu sos de rosii este o mancare delicioasa cu peste la cuptor. Pestele este foarte sanatoas, iar aceasta reteta cu peste la cuptor o veti repeta cu siguranta.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Stiuca cu sos de rosii

Ingrediente

  • 1 știuca de cca.800-1000 g
  • 500 g roșii cherry
  • 500 ml suc de roșii
  • 1 căpățână de usturoi
  • piper alb
  • dafin
  • 100 ml ulei masline
  • sare

Mod de preparare

Știuca se curata, se spala si se lasă la scurs. Se sărează si se piperează apoi se așează într-o tava mai înaltă. Roșiile cherry se înțeapă cu o scobitoare în câteva locuri si se așează in tava lângă peste. Se adaugă sucul de roșii, piperul,usturoiul feliat sare și uleiul. Se da la cuptor pentru 30 minute.

Mi-ar place:
1.Functia "REHEAT":selectezi timpul de încălzire şi în câteva minute poţi servi un fel de mâncare delicios.

2. Funcţia "KEEP WARM" : păstrează mâncarea caldă în continuare.


Stiuca in sos de rosii se serveste cu paine neagra

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci