Dupa ce prunele au fost tinute la inmuiat in apa calduta se spala bine. Intre timp se toaca marunt ceapa si se caleste pe foc mic, in ulei fierbinte.
Dupa ce prunele au fost tinute la inmuiat in apa calduta se spala bine. Intre timp se toaca marunt ceapa si se caleste pe foc mic, in ulei fierbinte. Se adauga faina si se stinge cu un pahar de apa. Prunele se adauga si ele, apoi vinul si zaharul ars cu 2 linguri de apa. Se potriveste cu sare si se lasa la fiert, pana apa scade si devine sos.
Aceasta mancare se serveste calda.
Alte retete culinare:
Papanasi fierti
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii