Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie. Desprindeti cu cutitul ma
Se face o mamaliga un picut mai moale,se fac bile din ea, se turtesc usor,sa aiba cam 1 cm inaltime si se prajesc in tigaie.
Desprindeti cu cutitul mamaligile,usor,sa nu se rupa,puneti inauntru umplutura,
puneti capacul la loc si gata!
Eu am pus si un pic de smantana desupra,dar merg si fara!
Pofta buna!
Reteta Arepa umplute cu ciuperci si kaizer a fost propusa de vali pe forum culinar.ro
Alte retete cu mamaliga gasiti aici:
Ciuperci cu mamaliga si sos de rosii,
Urzici cu mamaliga,
ciulama cu ciuperci si mamaliga

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii