Balmus

Se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva mai moale, pentru 6 persoane. Cind e gata se adauga o farfurie

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 l lapte
  • apa
  • faina de malai
  • brinza de oi (burduf)
  • smintina

Mod de preparare

Se pune la fiert laptele indoit cu apa si putina sare din care se face o mamaliga ceva mai moale, pentru 6 persoane. Cind e gata se adauga o farfurie buna de brinza si se mai amesteca pina e incorporata toata brinza. Se rastoarna. Se pune la cald pe un platou.


Se serveste foarte fierbinte cu smintina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc