Balmus cu malai si branza

Pentru balmus cu malai si branza se pune la fiert laptele indoit cu apa, din care se face o mamaliga ceva mai moale. Cand este gata, se adauga branza de oi.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g malai
  • 11/2 l lapte indoit cu apa
  • 200 g branza de oi
  • sare.

Mod de preparare

Pentru balmus cu malai si branza se pune la fiert laptele indoit cu apa, din care se face o mamaliga ceva mai moale. Cand este gata, se adauga branza de oi si se mai amesteca pana se incorporeaza bine toata branza. Se rastoarna.


Balmusul se serveste foarte fierbinte, cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc