Sufleu de malai

Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa. Cind s-a mai racit se adauga o

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pahare malai
  • 100 gr. brinza telemea
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Se toarna malaiul in ploaie in apa clocotita cu sare pina se ingroasa, se adauga untul apoi se amesteca cu brinza rasa. Cind s-a mai racit se adauga ouale batute. Se toarna intr-o forma rezistenta la foc unsa cu unt. Se coace in cuptor incins 20-30 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci